Radio Camataru S4E8 | Tribunespecial met Riemer en Foppe!

Na de thuiswedstrijd tegen FC Twente schoven Riemer van der Velde en Foppe de Haan in het Abe Lenstra Stadion aan voor een speciale uitzending van Radio Camataru!  

Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikten met de twee clubiconen terug op de opening van de naar hen vernoemde tribunes. Hoe emotioneel was het om op het veld te staan tijdens de onthulling van de naamborden? En hoe waardevol is het dat dit initiatief van Radio Camataru nu werkelijkheid is geworden?  

Daarnaast spraken we met de twee prominentste supporters over de seizoenstart van Heerenveen. Wat vinden zij van het spel onder leiding van de grotendeels vernieuwde staf? Welke spelers vallen tot nu toe in positieve zin op? En wat moet er echt nog verbeteren?  

Uiteraard krijgen Riemer en Foppe ook flinke dillema’s voor hun kiezen in de ‘Tien van Redmer’. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

Lees meer: