Radio Camataru S4E7 | Met de vrienden van SC Heerenveen en FeanFan

In deze nieuwe uitzending van Radio Camataru gaan we terug naar de roots van de club én die van de podcast, want met Uilke Tadema en Herman Betten hebben we twee supporters te gast in de digitale studio!

Presentator Marcel Koppers en sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen blikken samen met Herman en Uilke terug op de 1-0 overwinning op Fortuna Sittard. Hoe kan het dat we opnieuw in de eerste helft weer weten te scoren en daarna het duel niet kunnen beslissen? Wie viel er tegen in het Abe Lenstra Stadion en wie worden er genomineerd voor Camataruaan van de Week?

In het tweede deel van de uitzending gaan we met de gasten uitgebreider praten over hun rol bij supportersvereniging FeanFan (Herman) en de Facebook-groep Vrienden van SC Heerenveen (Uilke) en waar de overeenkomsten liggen. Ook praten we met Uilke over Sportpark Noord, dat een hoofdstuk zal vormen in een nieuw te verschijnen boek over verdwenen voetbalstadions.

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

Lees meer: