Radio Camataru S4E4 | Talent op waarde schatten met Robin Veldman

In deze nieuwe aflevering van Radio Camataru ontvangen wij Robin Veldman, voormalig jeugdtrainer van SC Heerenveen, die dit seizoen het beloftenteam van RSC Anderlecht onder zijn hoede heeft.

Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken met deze trouw luisteraar van onze podcast uitgebreid terug op de 1-3 thuisnederlaag tegen AZ. Was het kwaliteitsverschil groter dan verwacht? Welke invloed hadden de transferperikelen rond Joey Veerman op deze wedstrijd? En wat gaat er nog gebeuren in de slotfase van de ‘Transferryweken’?

In het tweede deel van de uitzending staan we stil bij de opmerkelijke promotie die Veldman zelf heeft gemaakt. Na elf jaar in de opleiding van Heerenveen te hebben gewerkt, werd hij vier jaar geleden weggeplukt door Ajax. Deze zomer volgde een overstap naar het beloftenteam van de Belgische grootmacht Anderlecht. Wat maakt hem zo gewild? Hoe schat je talent op waarde? En hoe kijkt hij nu naar de jeugdopleiding van Heerenveen?

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

Lees meer: