Radio Camataru S03E50 | Grote seizoensafsluiter met Riemer en Foppe!

In de allerlaatste, extra lange uitzending van dit seizoen zijn we te gast bij Riemer van der Velde en Foppe de Haan! Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen spreken uitgebreid met de twee grootste clubiconen van Heerenveen in het ‘vishok’ van de erevoorzitter.

Directe aanleiding is het initiatief van Radio Camataru, eerder dit seizoen, om tribunes in het Abe Lenstra Stadion naar Riemer van der Velde en Foppe de Haan te vernoemen. Zijn zij inmiddels aan dat idee gewend? En hoezeer kijken ze uit naar de opening ervan, mét publiek? 

Uiteraard gaan we met legendarische oud-voorzitter en -trainer ook in op hun plan om met een groep Heerenveen-coryfeeën de club te helpen. Hoe staat het met de gesprekken daarover met het bestuur? En hoe kijken de twee iconen aan tegen de, voor hun onverwachte, aanstelling van technisch manager Ferry de Haan?

In het tweede deel van de uitzending richten we de blik vooruit. Wat moet er veranderen om in het nieuwe seizoen beter te presteren? Wat vinden Van der Velde en De Haan van het besluit om afscheid te nemen van vrijwel de gehele technische staf, op hoofdtrainer Johnny Jansen na?

En wat is in hun ogen realistisch om te verwachten als supporter? Kan Heerenveen eigenlijk nog wel zonder extern kapitaal? En hoe kan het dat het na Van der Veldes afscheid vijftien jaar lang zelden rustig is geweest in bestuurlijk opzicht? Hoe ziet hij zijn eigen rol daarin?

Vanzelfsprekend sluiten we deze grote finale van ons seizoen af met de Cammie Quiz, waarin we de historische kennis van deze twee oudgedienden op de proef stellen. Dat alles en veel meer hoor je in deze lekker lange laatste uitzending van dit seizoen!

Luister de uitzending hieronder terug of via YouTube (zie hieronder), iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand