Radio Camataru S03E34 | We dragen de club een warm hart toe (met Reza)

Na een heerlijke bekeroverwinning tegen Feyenoord moest SC Heerenveen zich afgelopen weekend opmaken voor de Derby van het Noorden tegen FC Groningen. Een wedstrijd waarin beide ploegen een helft de bovenliggende partij waren en de punten uiteindelijk deelden (1-1). 

Op deze wedstrijd kijken wij terug samen met een voormalig SC Heerenveen-spits die nog altijd actief is in de Eredivisie. Verdeeld over twee periodes kwam hij uit voor SC Heerenveen, daarnaast heeft hij bijna in elk werelddeel gevoetbald en vrijdag is hij onze tegenstander: Reza Ghoochannejhad! 

Presentator Marnix Eringa, vaste sidekick Redmer Wijnsma en stand-in sidekick Hielke Biemond praten met Reza over zijn tijd bij onze club en hoe het hem nu in Zwolle vergaat. Gaat PEC Zwolle vrijdag de drie punten thuis houden?

Daarnaast bespreken wij uiteraard ook de rest van zijn carrière, wat hij nog wil bereiken en of hij trainer zou willen worden. Of is er meer dan alleen maar op het veld staan? Daarnaast wordt Ghoochannejhad, net als elke gast, ook onderworpen aan de inmiddels beruchte Cammie Quiz, in het kader van honderd jaar Heerenveen.

Ook schuift Daniël Bokma nog aan in de uitzending. Hij is samen met Albert Veen de initiatiefnemer voor de supportersactie om het Abe Lenstra Stadion uit te verkopen voor de bekerwedstrijd tegen Ajax! Radio Camataru steunt deze actie uiteraard en bespreekt het hoe en wat met Daniël.

Tot slot kijken we vooruit naar het weerzien met Reza in de wedstrijd tegen PEC Zwolle, aanstaande vrijdag. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe aflevering van Radio Camataru! Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand