'PSV heeft twee voormalig SC Heerenveen-spelers in het vizier'

Couhaib Driouech namens Excelsior tegen RKC
Couhaib Driouech namens Excelsior tegen RKC Foto: © NESimages

PSV speelt zondagmiddag de laatste wedstrijd van het huidige seizoen in de Eredivisie. Op de burelen van het Philips Stadion kijkt men natuurlijk ook alvast naar de transferzomer en drie namen blijven de revue passeren, waaronder twee voormalig SC Heerenveen-spelers. 

"Voor zowel Couhaib Driouech, Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo is plek in de Eindhovense selectie, maar daarvoor is overeenstemming met respectievelijk Excelsior, Sporting Portugal en FC Utrecht nodig", schrijft PSV-watcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. Flamingo (en mogelijk ook Driouech) spelen echter nog play-offs, waardoor een overeenkomst tussen PSV en Excelsior en FC Utrecht waarschijnlijk nog even op zich laat wachten.

Naast inkomende transfers is er ook nog onduidelijkheid rondom enkele spelers. De nodige PSV'ers hebben voorstellen ontvangen om hun contract in het Philips Stadion te verlengen, maar daar moet nog duidelijkheid over komen. "De verwachting is dat dat op korte termijn gaat gebeuren bij bijvoorbeeld André Ramalho, Jordan Teze, Mauro Júnior en Olivier Boscagli", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties