PSV-fan koopt ticket voor thuisvak; SC Heerenveen blokkeert kaart

Supporters van PSV in het uitvak bij Heerenveen
Supporters van PSV in het uitvak bij Heerenveen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen en PSV nemen het op donderdag 25 april tegen elkaar op in het Abe Lenstra Stadion. Bij een overwinning van PSV zijn de Eindhovenaren officieus landskampioen. Omdat Feyenoord pas later in actie komt, kan PSV officieel gezien dan nog geen kampioen worden.

Toch wordt het een wedstrijd waar veel SC Heerenveen-supporters en PSV-supporters bij willen zijn. Het uitvak in Friesland zal ongetwijfeld binnen een mum van tijd uitverkocht zijn, en daarom zijn PSV-fans op zoek naar andere manieren om aan een ticket te komen. Een PSV-fan uit Oisterwijk laat op X weten dat hij een ticket heeft gekocht voor het thuisvak, maar dat deze geblokkeerd is door SC Heerenveen.

De PSV-supporter had speciaal een clubcard van de Friezen aangeschaft, een ticket gekocht, maar toch werd zijn kaart geblokkeerd. De fan kreeg een mail van SC Heerenveen: "Onlangs heeft u bij SC Heerenveen een clubcard aangevraagd en vervolgens heeft u binnen enkele dagen ook een toegangskaart aangeschaft voor de wedstrijd SC Heerenveen - PSV op 25 april 2024 aanvang 18:45 uur."

De mail gaat verder: "Het vermoeden is aanwezig dat een groot aantal van deze clubkaarten en daarmee ook toegangskaarten -anders dan de daarvoor bestemde uitkaarten- zijn aangevraagd en aangeschaft door PSV-supporters, waardoor SC Heerenveen genoodzaakt is om vanuit veiligheidsoverwegingen de geldigheid, conform de Standaardvoorwarden KNVB, te beëindigen."

"Dit heeft tot gevolg dat de keuze is gemaakt uw clubcard alsmede de door u aangeschafte toegangskaart voor bovengenoemde wedstrijd per direct te blokkeren. De kosten voor het aanschaffen van de clubard en de toegangskaart zullen binnen enkele dagen aan u gerestitueerd worden op het rekeningnummer waar vanaf de betaling ook heeft plaatsgevonden", aldus Veiligheidszaken SC Heerenveen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
31/08
SC Heerenveen
20:00
NAC Breda
za
14/09
AZ
21:00
SC Heerenveen
zo
22/09
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 0 0 0
13 PEC Zwolle 0 0 0
14 PSV 0 0 0
15 RKC Waalwijk 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Willem II 0 0 0
Bekijk de hele stand