'PSV biedt meerdere miljoenen op oud-SC Heerenvener Driouech'

Couhaib Driouech namens Excelsior Rotterdam
Couhaib Driouech namens Excelsior Rotterdam Foto: © BSR Agency

Nu de finale van de play-offs om promotie/degradatie is gespeeld, is duidelijk hoe de Eredivisie er volgend seizoen uitziet. NAC Breda is gepromoveerd, waardoor Excelsior afdaalt naar de Keuken Kampioen Divisie.

En dat kan natuurlijk ook gevolgen hebben voor PSV. Niet alleen qua wedstrijden voor volgend seizoen, maar ook in de transfer van Couhaib Driouech. De buitenspeler van Excelsior was de afgelopen winter al dichtbij een overstap naar Eindhoven, maar werd op het laatste moment door de Kralingers teruggefloten. De deal ketste af en Driouech bleef in Rotterdam.

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weet nu te melden dat PSV hoogstwaarschijnlijk komende week weer gaat proberen om Driouech vast te leggen. "De afgelopen weken is er weer een bod neergelegd bij Excelsior, vermoedelijk rond twee miljoen euro", schrijft de PSV-watcher. Nu Excelsior is gedegradeerd, is er geen belang meer vanuit die club om een transfer tegen te houden.

Volgens de zaakwaarnemer van de vleugelaanvaller had PSV nog wel concurrentie van een aantal andere clubs in de strijd om de handtekening van Driouech, maar de laatste weken leek het er op dat hij zelf graag naar PSV wil. Namens Excelsior speelde Driouech tot dusver 101 officiële wedstrijden, waarin hij zestien keer scoorde. Even vaak gaf hij de assist voor een treffer.

Lees meer:
0 reacties