Probleem bij SC Heerenveen: ''Niemand anders maakt doelpunten''

SC Heerenveen speelt vanavond in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. De bezoekers uit Rotterdam wisten nog nooit eerder een competitieduel te winnen in het Abe Lenstra Stadion. Dennis de Nooijer, die voor beide clubs speelde, verwacht niet dat Sparta nu wel kan stunten in Friesland.

"Heerenveen heeft iets goed te maken, dus ik denk dat zij winnen", voorspelt De Nooijer in gesprek met ELF Voetbal. "Sparta zal net als eerdere wedstrijden een verdediging optrekken en hopen op een counter, want ze kunnen er erg snel uitkomen." De Nooijer zal zelf niet aanwezig zijn bij het duel. "Ik kom niet meer zoveel bij beide clubs. Heerenveen is niet naast de deur en Sparta speelt vaak op zondag en dan heb ik andere dingen te doen."

De oud-speler van SC Heerenveen volgt de Friese club nog wel via televisie en zag de ploeg van trainer Jurgen Streppel ver wegzakken. "Van afstand is het moeilijk te zeggen, maar feit is wel dat ze niet genoeg scoren. Met Reza hebben ze een scorende spits, maar in de tweede seizoenshelft maakt niemand anders doelpunten", aldus De Nooijer.

Lees meer: