Pranjic ziet Liverpool wel zitten

Danijel Pranjic wil als het kan SC Heerenveen deze zomer nog verruilen voor Liverpool. Hoewel zijn voorkeur uitgaat naar de Spaanse competitie, zou de Kroaat geen 'nee' durven zeggen tegen Liverpool. 'Voor mij is het echt, echt ongelooflijk om voor te stellen dat ik ooit voor Liverpool zou kunnen spelen.'

Tegenover het Engelse Sky Sports News legt Pranjic verder uit: 'Liverpool is een droom voor iedere speler, het is de grootste club van Engeland. Ik denk dat ik er goed zou thuis passen. Ik ben erg snel, kan veel rennen en ik denk dat dat heel belangrijk is in de Premier League.'

Maar als de Kroaat eerlijk is, gaat zijn voorkeur toch uit naar de Spaanse competitie. 'Als ik kan kiezen tussen Engeland of misschien Spanje, zou ik kiezen voor Spanje omdat hun manier van voetballen en levenswijze mij wel ligt. Ik houd van mooi weer en in Engeland regent het altijd, daarom houd ik niet zo van Engeland. Maar als Liverpool voor me komt, dan zeg ik uiteraard geen 'nee'.'

Overigens meldt het Franse Football 365 dat ook Olympique Lyon de 27-jarige Kroaat in het vizier heeft. In principe is Aly Cissokho (21) van FC Porto de voornaamste kandidaat voor de linkerflank, maar als die transfer niet doorgaat zou Lyon Pranjic willen benaderen.

Lees meer: