Pranjić terug in Heerenveen: "Dan heb je het ook over de toekomst"

Danijel Pranjić was afgelopen weekend voor even terug in het Abe Lenstra Stadion. De voormalig middenvelder van SC Heerenveen liep een ereronde tijdens de rust van het duel tegen Go Ahead Eagles. De 42-jarige Kroaat had eerder terug willen komen, maar had weinig tijd vanwege zijn voetbalcarrière als speler, en inmiddels als trainer.

"Ik had nu eindelijk een tijdje vrij", zegt Pranjić tegen SC Heerenveen TV. "Toen ik stopte met voetballen, ben ik trainer geworden. En als je in het voetbal werkt, dan heb je weinig tijd. En vond ik eindelijk wat tijd voor mezelf. Ik besloot om de familie van Nazan (voetbalmoeder van SC Heerenveen, red) te bezoeken, en om vrienden te zien, maar natuurlijk ook om SC Heerenveen te bezoeken en daar te praten met mensen binnen de club."

"En dan ga je het ook hebben over de toekomst", laat de Kroaat weten. "SC Heerenveen zal altijd mijn thuis blijven. Ik moet wel zeggen dat ik wat nerveus was, toen ik in de buurt van het stadion kwam. Toen ik binnen kwam, herkende ik niet veel dingen."

"Je probeert alles te herinneren vanaf het eerste moment dat je binnen kwam bij SC Heerenveen. Ik was heel nerveus, moet ik eerlijk bekennen. Maar na een paar minuten was het goede gevoel weer terug en de glimlach keerde weer terug op mijn gezicht. Het voelde fijn om weer terug te zijn", aldus Pranjić.

Lees meer:
0 reacties