Pierre van Hooijdonk: "Topclubs in Nederland hebben zitten slapen"

Milan van Ewijk speelde zondagmiddag tijdens het uitduel van SC Heerenveen tegen PSV een uitstekende wedstrijd. Aan de tafel bij Studio Voetbal zijn de analisten overtuigd dat er een toptransfer in het verschiet ligt voor de verdediger van Heerenveen.

"Hij stak er met kop en schouders bovenuit", geeft Pierre van Hooijdonk aan. "Ja, mijn zoon stond ook op het veld, maar ik genoot met name van Van Ewijk. Dit is weer een bewijs dat de topclubs in Nederland hebben zitten slapen. Deze jongen gaat van de zomer ook voor veel geld verkocht worden. Hij zit niet meer in de range van de Nederlandse clubs, denk ik helaas. Zijn drang naar voren, power en snelheid… Hij heeft dit seizoen alles gespeeld, is heel bepalend, heeft een aantal doelpunten gemaakt en zit er heel kort op, dat zag je vandaag ook bij Simons."

"Als je zit te kijken, denk je aan Dumfries, maar hij heeft wel al zachte voeten", vult Rafael van der Vaart aan. "Dat klinkt alsof hij beter is, maar Dumfries heeft natuurlijk zijn hele lichaam ook. Hij heeft een positieve uitstraling, ik word er blij van om hem te zien spelen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand