Pierie tevreden met bekerzege: ''Je zit weer in de koker en daar gaat het om''

SC Heerenveen heeft vanavond met 1-3 weten te winnen van Groene Ster. Ondanks een zwakke eerste helft, wisten de Friezen het toch om te zetten en te winnen. Kik Pierie is blij dat ze in de tweede ronde zitten.

"Gelukkig zetten we het in de tweede helft meteen goed om. Dan win je die wedstrijd met 1-3, daar gaat het om in bekerwedstrijden. Bekerwedstrijden zijn altijd lastig en wedstrijden op zich", begint Pierie in gesprek met SC Heerenveen TV. "Je zit weer in de koker en daar gaat het om."

Pierie geeft toe dat het lekker was dat ze meteen na rust twee keer wisten te scoren. "Het voelt zo goed als je zo snel na rust twee keer scoort. Dan weet je dat je de wedstrijd lekker kunt uitspelen. Het is belangrijk dat je scoort, dan weet je dat zij ook moeten gaan komen. Als de ruimtes te groot worden, zie je dat je er gemakkelijk onderuit kunt spelen."

???? | Reacties Zeneli en Pierie na de 1-3 overwinning bij @rksvGroeneSter. “We zitten in de koker en dat is het belangrijkste.” #grohee pic.twitter.com/eUZ695qu9v

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) October 31, 2018

Lees meer: