Peter Reekers nieuwe trainer Heerenveen? "Ambitie heb ik zeker"

Peter Reekers bij SC Heerenveen
Peter Reekers bij SC Heerenveen Foto: © Orange Pictures

Peter Reekers heeft na afloop van de oefenwedstrijd tussen FC Twente en SC Heerenveen teruggeblikt op de eerste week bij de Friezen zonder Johnny Jansen. Reekers, die voorheen assistent was van Jansen, neemt zijn taken nu gedeeltelijk over.

"Een aantal wisselingen, Sydney van Hooidonk net bij de club aangesloten, heeft zijn eerste minuten kunnen maken", begint Reekers bij RTV Oost. "Anas Tahiri, natuurlijk vorige week al binnengekomen, ook weer minuten kunnen maken, ik moet zeggen: ze hebben het allemaal goed volgehouden met elkaar en voor de jongens een goed resultaat."

Zonder Johnny Jansen is het een andere manier van werken. "Het is inderdaad dat Johnny nu weg is en dat er misschien wat meer verantwoordelijkheid op je schouders komt. Dat is goed en dat is geen probleem en het enigste wat wij nu kunnen doen is aan de slag met de jongens en zorgen dat het spel beter wordt in alle facetten van het voetbal."

Reekers wil ooit hoofdtrainer worden. "Ambitie heb ik zeker. Ik vind het belangrijk dat ik elke dag weer mijn rugzak kan vullen en een betere trainer wordt en daarom is het voor mij ook goed om eens in een andere omgeving te zijn dan Almelo nu, maar ambitie om hoofdtrainer te zijn heb ik zeker."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 FC Volendam 1 0 1
10 RKC Waalwijk 1 0 1
11 SC Heerenveen 1 0 1
12 Sparta Rotterdam 1 0 1
13 Fortuna Sittard 1 -1 0
Bekijk de hele stand