Perez: ''Zou nooit in m'n leven tien miljoen voor hem betalen''

Kenneth Perez begrijpt heel goed dat SC Heerenveen haar sterspeler Joey Veerman in deze fase van de transferperiode niet meer laat gaan. De Volendammer wil zelf maar al te graag vertrekken, maar dan had hij volgens de Deen maar niet moeten bijtekenen. 

"Ik vind dat ze zeer terecht kunnen vragen wat ze willen. Je kan niet én vier jaar zekerheid krijgen én ook nog zeggen dat ze niet zoveel moeten vragen. Ik vind het belachelijk", reageert Perez bij ESPN. De oud-speler van onder meer Ajax en PSV begrijpt evenwel dat clubs niet meer willen betalen dan vier à vijf miljoen euro. "Ik zou nooit zoveel voor die jongen betalen, omdat ik aan hem twijfel."

"Ik kan me herinneren dat Ajax in de beker speelde tegen Heerenveen. Daar was ik bij en toen was er ook sprake van of-ie nou naar Ajax moest of niet", aldus Perez. "Nou, hij raakte echt geen knikker. Ik moet zeggen dat ik nooit van m'n leven tien miljoen euro voor hem zou betalen, omdat ik gewoon twijfel aan zijn echte wil. Een transfersom van vier miljoen euro? Dat. Maar daar heeft Heerenveen helemaal niks aan."

Collega Ronald de Boer denkt dat SC Heerenveen ook bij zeven miljoen euro moet stoppen met vragen naar meer. "Dan zou ik zeggen: dat pakken we en dan een doorverkooppercentage erin zetten dat als hij de stap zet naar Ajax of het buitenland, ze er in de toekomst meer aan verdienen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand