Pelle van Amersfoort: "Luuk stuurde het zelfs naar mij door"

sc Heerenveen-speler Pelle van Amersfoort schoof aan bij Sportcast van Omrop Fryslan. Hierin sprak de middenvelder annex aanvaller over het soms vervelend moeten zijn als voetballer.

"Ja klopt ik kan wel heel vervelend zijn, maar buiten het veld ben ik heel anders", lacht Van Amersfoort. "Ik denk wel dat je zoiets moet hebben in de voetbalwereld. Die wereld is hard, dus ja je moet vervelend zijn en je moet voor jezelf opkomen anders wordt je ondergesneeuwd."

Toch denkt hij dat we in Nederland wel iets te lief zijn. "In Nederland ben je al snel irritant, maar als spelers in Italië dat doen dan zeggen we, zo'n speler moeten we hebben. Dat is typisch Nederlands dat we altijd weer vinden dat het niet goed is."

"We hebben natuurlijk dat filmpje gezien op ESPN, ik heb dat wel echt veel doorgestuurd gekregen en dat ging best wel viraal", gaat Van Amersfoort verder over het filmpje waarop hij ruziet met Luuk Brouwers. "Dat is gewoon heel normaal en gebeurd wekelijks. Luuk stuurde het zelfs naar mij door, het is gewoon oke toch? Zei hij grappend", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties