Pawel Bochniewicz boos: "Maar in de beker kan alles gebeuren"

Pawel Bochniewicz
Pawel Bochniewicz Foto: © Pro Shots

Pawel Bochniewicz baalt flink van de bekeruitschakeling van SC Heerenveen. De verdediger is zelfs een beetje boos na de nederlaag tegen Vitesse.

"Wij waren de betere ploeg", oordeelt Bochniewicz bij Omrop Fryslân. "Zij speelden vrijwel hetzelfde als Volendam vorige week. Ze stonden laag, speelden op de counter. Ze wachtten op onze fouten en slaagden daar in. Na onze fout pakten ze de bal en scoorden ze."

Volgens de mandekker had zijn ploeg minimaal één of twee keer moeten scoren. "Wij hadden de kansen. De laatste pass en de voorzetten kunnen beter. Ik denk dat we meer voor hun doel hebben gecreëerd dan zij voor ons doel. Maar als zij gevaarlijk werden, waren het wel grote kansen."

Wat het volgens Bochniewicz zegt dat SC Heerenveen verliest van FC Volendam en Vitesse, laagvliegers in de Eredivisie? "Niets. Wat betekent het als we winnen van de nummer twee of drie? Dat betekent niet gelijk dat we beter zijn dan zij. In één wedstrijd waren zij beter, maar wij hebben een beter team."

"Natuurlijk is het heel erg om te verliezen in het bekertoernooi. Je hebt maar één wedstrijd, nu moet je wachten op het volgende seizoen. Natuurlijk zijn we boos, maar in de beker kan alles gebeuren", aldus de Pool.

Lees meer:
0 reacties