Papadopulos tevreden met debuut

SC Heerenveen boekte zaterdag een ruime overwinning op het regioteam van Gaasterlân/Sleat, 9-1. Michal Papadopulos maakte in de tweede helft zijn debuut in het Heerenveen-shirt, nadat hij na 64 minuten mocht invallen voor Roy Beerens.

De invalbuurt van Papadopulos was uiterst succesvol: binnen 30 minuten was de Tsjech driemaal trefzeker. Papadopulos was tevreden met zijn debuut. 'Het is goed voor mijn zelfvertrouwen om binnen een half uur drie doelpunten te maken,' zei Papadopulos na afloop op sc-heerenveen.nl.

Ondanks zijn goede optreden wil hij niet te veel waarden hechten aan het treffen met Gaasterlân/Sleat. 'Het was een vriendschappelijk duel tegen een niet al te sterke tegenstander. Het gaat straks om de competitie; daarin moet ik laten zien dat ik zo door kan gaan met scoren.'

Assistent-trainer Chris van Puyvelde was content met het optreden van Heerenveen. 'Ons baltempo was goed, de circulatie van de bal verliep naar wens en de spelers wisten elkaar goed te vinden,' aldus Van Puyvelde, die te spreken was over het spel van Papadopulos. 'Wat mij zeer positief stemde, was zijn offensieve gerichtheid.'