Oussama Tannane baalt: "Voelde me als een kind in de snoepwinkel"

Oussama Tannane tegen SC Heerenveen
Oussama Tannane tegen SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Oussama Tannane nam het zaterdagavond met NEC op tegen zijn voormalige club SC Heerenveen. De aanvallende middenvelder werd vlak voor de 2-1 gewisseld door trainer Rogier Meijer en was daar allesbehalve blij mee.

Tannane maakte dan ook het nodige misbaar na zijn wissel. "Ik wilde dolgraag de hele wedstrijd spelen", wordt Tannane na afloop geciteerd door De Gelderlander. "Ik ben vier weken uitgeschakeld geweest en voelde me in het veld als een kind in de snoepwinkel die al het snoep wil grijpen. Ik moet de keuzes van de trainer accepteren, maar op dat moment kwam de jongen van de straat die altijd op het pleintje aan het voetballen was bij me naar boven.

Tannane liep tegen PSV een hamstringblessure op en maakte tegen SC Heerenveen zijn rentree. "De trainer en ik hadden vrijdag afgesproken dat we na de rust zouden kijken hoelang ik het vol kon houden. Ik kreeg vlak voor mijn wissel een tik op mijn voet en liep wat mank. Toen hoorde ik de trainer 'wisselen!' roepen en dacht ik: ah, nee! Ik had het gevoel dat er meer in de tank zat, maar het is niet anders.

"Ik baal nu vooral van de nederlaag. We hebben nagelaten om uit te lopen naar 3-1 en 4-1. Dit is een bittere pil om te slikken, maar we hebben nog steeds een kans op de play-offs. Er is nog niets beslist. Het geloof in de achtste plaats is er nog steeds", aldus Tannane.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
11/11
Vitesse
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 Heracles Almelo 6 -2 8
10 NEC 6 0 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
Bekijk de hele stand