Oud-Heerenvener Bakker vindt nieuwe club: "Inmiddels helemaal fit"

Nick Bakker gooit zijn handen in de lucht na zijn treffer tegen Heracles
Nick Bakker gooit zijn handen in de lucht na zijn treffer tegen Heracles Foto: © Orange Pictures

Nick Bakker heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig speler van SC Heerenveen heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract bij FC Groningen. De verdediger ligt zodoende tot eind dit seizoen vast bij De Trots van het Noorden.

De 31-jarige Bakker doorliep de gehele jeugdopleiding van FC Groningen en maakte in februari 2012 zijn debuut in het eerste elftal. In totaal kwam hij tot zes wedstrijden in de hoofdmacht. Bakker vertrok vervolgens naar FC Emmen, waar hij jarenlang speelde. Na vijf seizoenen in Drenthe tekende de mandekker een contract bij SC Heerenveen.

Hij speelde in totaal 21 wedstrijden voor de Friese club, waarna hij transfervrij naar Al-Arabi vertrok. Op verzoek van Bakker werd zijn contract zonder een wedstrijd te hebben gespeeld ontbonden. Sindsdien zat de ervaren verdediger zonder club. Sinds afgelopen zomer traint Bakker bij FC Groningen en nu heeft hij dus ook een contract getekend bij de club. "Inmiddels is hij helemaal fit om onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie van FC Groningen", zo wordt er gemeld.

Lees meer:
0 reacties