Osame Sahraoui geniet: "Heel mooi om een eigen liedje te krijgen"

Osame Sahraoui juicht
Osame Sahraoui juicht Foto: © BSR Agency

Osame Sahraoui maakt furore bij SC Heerenveen. Bij de fans is de dribbelaar dan ook mateloos populair. Niet zo gek, want de Noor wordt gezien als een van de beste dribbelaars van de Eredivisie. Dat zorgt ook voor de nodige geruchten.

"Mensen praten veel en willen informatie van me, maar daar ben ik aan gewend. Het gebeurde mijn vorige club ook. Ik focus gewoon op mezelf en het team", opent Sahraoui bij Feanfan. "Ik ben blij hier in Heerenveen en wil het team helpen. Ik wil mezelf hier nog meer laten zien."

"Ik bekijk dingen liever stap voor stap, het is moeilijk om in de toekomst te kijken. Ik wil mezelf gewoon laten zien. Wat in de toekomst gebeurt, is in God's handen." De fans maken zijn verblijf in Friesland plezant. "De fans zijn fantastisch. Ik ben heel dankbaar voor ze, hun support is geweldig."

Al snel kreeg Sahraoui een eigen lied. "Het is geweldig om meteen zo'n connectie met de fans te hebben. Het geeft mij vertrouwen. Ze geloven in me en ze laten dat zien. Het is een heel mooi gebaar om een eigen liedje te krijgen. Het is heel belangrijk voor ons om zulke fans te hebben. Hopelijk kunnen we ze nog meer teruggeven", besluit Sahraoui.

Lees meer:
0 reacties