Opvallend: samenwerking SC Heerenveen en GroenLeven stopt per direct

GroenLeven maakt niet langer deel uit van de sponsorpiramide van sc Heerenveen. Dat meldt de Friese club in een verklaring op de eigen website. Het bedrijf stopte afgelopen zomer na drie jaar als hoofdsponsor.

Na het vertrek van GroenLeven als hoofdsponsor besloot Heerenveen om KiKa tijdelijk als shirtsponsor neer te zetten, in afwachting van een nieuwe hoofdsponsor. De berichten waren dat GroenLeven mogelijk in een andere rol terug zou keren in de sponsorpiramide van de club, maar ook dat gaat niet gebeuren. 

"SC Heerenveen betreurt de uitkomst van de gesprekken, maar kan helaas niet voldoen aan het wensenpakket en de daarbij behorende voorwaarden van GroenLeven. De club is GroenLeven dankbaar voor datgene wat het Friese bedrijf de afgelopen drie seizoenen als hoofdsponsor voor de club heeft betekend. De club wenst GroenLeven het allerbeste toe voor nu en in de toekomst", aldus de club.

De afgelopen periode hebben sc Heerenveen en GroenLeven gesproken over een nieuwe overeenkomst, met als inzet een nieuwe invulling van het sponsorschap. Ondanks de geleverde inspanningen komt er helaas een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. https://t.co/YDxs76K0Ns

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) August 19, 2019
Lees meer: