Oosting baalt: "Vind niet dat SC Heerenveen deze uitslag verdient"

Joseph Oosting in Heerenveen
Joseph Oosting in Heerenveen Foto: © BSR Agency

Joseph Oosting baalt dat FC Twente woensdagavond niet verder kwam dan een gelijkspel tegen SC Heerenveen. Ondanks een vroege 0-2 voorsprong eindigde het duel in het Abe Lenstra Stadion in 3-3.

De Tukkers hadden het met name lastig met Osame Sahraoui. "Dat is een goede speler, maar dat wisten we. Daarin kan Alfons (Sampsted red.) wel wat hulp gebruiken, zie bijvoorbeeld de eerste goal", stelt Oosting in RTV Oost. "Een handenbinder, maar gedurende de wedstrijd kwamen we daar met Youri (Regeer red) ook heel vaak door. Ook al was hij heel erg goed, vind ik 3-3 niet de uitslag die SC Heerenveen verdient."

Na de 3-3 drong SC Heerenveen aan op een voorsprong, maar een driedubbele wissel van FC Twente bracht het initiatief terug bij de bezoekers. "We zitten in een week waarin we maar twee dagen vrij hebben, dan moet je kijken hoe fris iedereen is. We wisten dat er doorgewisseld moest worden en dan krijg je nieuwe energie", legt de oefenmeester uit. "Dan vind ik het jammer dat we onszelf niet belonen."

Lees meer:
0 reacties