Oosterlen probeert contract te verdienen bij FC Dordrecht

Jair Oosterlen is deze week op proef bij FC Dordrecht. De negentienjarige verdediger van SC Heerenveen speelde woensdagavond mee in de oefenwedstrijd tegen Feyenoord.

Oosterlen speelde voor de winterstop regelmatig mee bij Jong SC Heerenveen, maar kwam in 2017 nog niet in actie voor de beloften. De geboren Amsterdammer heeft een contract tot het einde van het seizoen in Friesland en lijkt nu voor een kans bij FC Dordrecht te gaan.

Oosterlen kwam in de benefietwedstrijd tegen Feyenoord na rust in het veld. FC Dordrecht verloor in De Kuip met 2-0 door twee treffers van Michiel Kramer. De spits scoorde vlak voor rust en tekende in de 68ste minuut voor de 2-0.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Robertha (66' Bangura), Knoester, Dammers, Woudenberg; Nieuwkoop (46' Wehrmann), Gustafson, Vejinovic; El Hankouri (66' Kuyt), Kramer en Hamer.

Opstelling FC Dordrecht: Antman; Hilgen (46' Oosterlen), Amevor, De Nooijer, Statia (73' Kingsale); Vleugels (87' Wijkhuijs), Kramer (81' Pinas), Godee (56' Touré); Daniels (46' Da Cruz), Thomas (81' Berenstein) en Pisas (70' Slabbekoorn).

Met dank aan Harm Jelle voor de tip!

@FeanOnline Kijk naar de onderste bij Dordrecht. Jair Oosterlen speelt toch in de jeugd van Heerenveen? pic.twitter.com/dZDoaWQfed

— Harm Jelle (@harmjelle) March 22, 2017

Lees meer: