Ook FC Groningen wil Berg: ''Wellicht is hij optie in de winter''

Net als SC Heerenveen is ook FC Groningen 'zeer gecharmeerd' van Bodø/Glimt-middenvelder Patrick Berg, meldt Voetbal International-journalist Reon Boeringa op Twitter. De Friezen brachten al een bod uit en misschien gaan de noorderlingen nog wel volgen.

Volgens de technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Gronigen willen de Noren hun speler deze zomer echter nog niet laten gaan. Het bod van SC Heerenveen (naar verluidt zo'n anderhalf miljoen euro) werd dan ook afgslagen door Glimt, zoals ze dat eerder ook al deden met een hoger bod uit Griekenland.

Net als Groningen, waar Fledderus hem ziet als een mogelijke opvolger voor Azor Matusiwa, kan SC Heerenveen in de winterstop wellicht een nieuwe poging wagen. "Wellicht is hij een optie voor de winter", beaamt Fledderus. Berg heeft bij Bodø/Glimt nog een doorlopend contract tot eind 2022.

FC Groningen is ook zeer gecharmeerd van Patrick Berg, de middenvelder van Bodo/Glimt waar SC Heerenveen onlangs op geboden heeft. De Noorse club heeft volgens Fledderus echter definitief besloten dat hij deze zomer niet mag vertrekken. 'Wellicht is hij een optie voor de winter.'

— Reon Boeringa (@reonboeringa) August 28, 2021

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand