Ongelooflijk! Faes scoort tegen Liverpool twee maal in eigen doel

Wout Faes heeft vrijdagavond op een heel ongelukkig manier de aandacht op zich weten te vestigen. De oud-speler van SC Heerenveen scoorde tijdens het duel van Leicester City tegen Liverpool binnen zeven minuten twee keer in eigen doel.

Leicester was uitstekend aan de wedstrijd begonnen op Anfield en nam binnen vijf minuten de leiding via een doelpunt van Kiernan Dewsbury-Hall. Liverpool had moeite om te overtuigen en de voorsprong van Leicester kwam niet in gevaar tot minuut 38. Faes wilde een voorzet van Trent Alexander-Arnold blokken, maar zag de bal zeer onfortuinlijk in eigen doel belanden.

Liverpool komt op gelijke hoogte door dit eigen doelpunt van Faes 🤦‍♂️ #ViaplaySportNL #ViaplayVoetbal pic.twitter.com/yIFV8XDHDR — Viaplay Sport Nederland (@viaplaysportnl) December 30, 2022

Op slag van rust werd het nog erger voor Faes en Leicester. Darwin Nunez wist met een stift de doelman van Leicester te verschalken. De aanvaller zat zijn inzet echter op de paal belanden. De bal kaatste terug het veld in en raakte de aanstormende Faes die de bal wederom in zijn eigen doel zag verdwijnen.

Het is niet de avond van Wout Faes 😬 2 eigen doelpunten in 7 minuten.. #ViaplaySportNL #ViaplayVoetbal pic.twitter.com/3UcTADyvCO — Viaplay Sport Nederland (@viaplaysportnl) December 30, 2022

Lees meer: