Olsson: "Het is heel mooi om hem hier weer te zien bij SC Heerenveen"

SC Heerenveen heeft Simon Olsson gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De Zweedse middenvelder komt over van Elfsborg en stelt zichzelf voor aan het SC Heerenveen-publiek.

"Ik ben een rechtsbenige centrale middenvelder", zo begint Olsson in gesprek met SC Heerenveen TV. "Ik kan spelen op nummer tien, maar ook als een nummer acht. Als de trainer het wil kan ik ook op nummer zes spelen. Maar ik speel het liefst op nummer tien."

"Het is een perfecte stap voor mij", zo vervolgt Olsson. "Ik heb gesproken met Rami Kaib en ook andere spelers, zoals Ibrahim Dresevic. Ze hebben alleen maar goede dingen over de club te zeggen, dus ik ben heel blij om hier te zijn."

Olsson heeft onder andere voor SC Heerenveen gekozen, omdat er al een aantal Zweedse spelers speelden. "Het stelt me meer op mijn gemak, vooral in het begin natuurlijk. Ik ken Kaib heel goed. Hij is een goede vriend van mij. We speelden samen bij IF Elfsborg en we woonden samen in Borås."

Olsson vervolgt: "Ook Rami Al Hajj ken ik een beetje. En ook tegen de andere Zweedse jongens heb ik wel gespeeld, dus zo ken ik ze een beetje. Maar dat komt niet in de buurt van hoe goed ik Kaib ken. Het is heel mooi om hem hier weer te zien. Ik ga tekenen voor vier jaar en ik ga alles geven de komende vier jaar voor SC Heerenveen. Ik ben fit. Ik kom uit het midden van het seizoen in Zweden, dus ik ben fit."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 Heracles Almelo 5 -2 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 4 1 5
15 Vitesse 5 -6 3
Bekijk de hele stand