Oliver Braude (19) blikt terug: "Dat was mijn favoriete moment"

Oliver Braude heeft op dinsdag zijn contract bij SC Heerenveen met 3,5 jaar verlengd. De 19-jarige rechtsback staat hierdoor nog onder contract tot medio 2027 in Friesland. In een interview bespreekt hij zijn favoriete momenten in het shirt van SC Heerenveen.

"De contractverlenging is voor mij een moment om trots op te zijn", begint Braude op het YouTube-kanaal van de Friese club. "Zoals ik al eens eerder zei, voel ik me hier goed. Het was een goed besluit om hier te blijven en te verlengen. Ik ben heel erg blij. Mijn ontwikkeling gaat nu ontzettend snel. De laatste maanden zijn erg goed voor mij en voor het team geweest. Ik begin me aan te passen aan het niveau."

Over zijn favoriete momenten is de jonge Noor duidelijk. "Ik denk de 0-2 tegen FC Utrecht. Dat was mijn favoriete moment. Natuurlijk was het mijn debuut en we wonnen ook nog. Maar natuurlijk ook mijn eerste basisplaats tegen Heracles. Die wonnen we ook, dus dat zijn wel mijn twee favoriete momenten."

Ook weet Braude wat hij nog moet doen om zich verder te ontwikkelen. "Ik denk vooral wennen. En elke dag beter worden bij het trainen en in de wedstrijden. Op deze manier wil ik stappen maken. En dan gaan we zien wat er gaat gebeuren", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties