OFFICIEEL | SC Heerenveen verhuurt Van Koesveld opnieuw

In navolging van het afgelopen seizoen speelt Robert van Koesveld (22) ook het komende voetbaljaargang voor Helmond Sport. Beide clubs hebben dat vanmiddag in een persbericht bekendgemaakt. Twee weken geleden meldde het Eindhovens Dagblad al dat er gesprekken waren over een langer verblijf van de verdediger bij de Jupiler League-club.

Helmond Sport-trainer Roy Hendriksen is erg blij met het aanblijven van Van Koesveld en een tweetal andere huurlingen: "Het is goed voor de continuïteit van de club en de spelersgroep. Zowel Zeldenrust als Van Koesveld en Vicento hebben specifieke kwaliteiten die we goed kunnen gebruiken. Daarnaast zijn het ook jongens die qua karakter goed bij de club en in de groep passen."

Van Koesveld heeft bij SC Heerenveen nog een contract tot medio 2018. De kans dat hij ooit nog speelminuten gaat maken in het Abe Lenstra Stadion lijken daarmee nihil te worden.

Nieuws: sc Heerenveen verhuurt Van Koesveld opnieuw aan Helmond Sport. ?? https://t.co/tBJu1IXZj8 pic.twitter.com/XDGHuIUY9O

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) 6 juni 2017

Lees meer: