Ødegaard maakt indruk: ''Maar hij loopt een beetje verdwaald op die plek''

Er is in Nederland geen enkele voetballiefhebber meer die twijfelt aan de kwaliteiten van Martin Ødegaard. De 19-jarige Noor heeft nog veel stappen te zetten maar laat wekelijks zien dat hij technisch oppermachtig is. 

"Een wereldspeler", stelt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen bij Voetbal Inside. Hij krijgt bijval van Johan Derksen: "Ja, geweldig. Die kwam en toen dachten we: is die eigenlijk wel zo goed? We hoorden dat het zo'n groot talent was bij Real Madrid. Maar in de loop van de tijd laat hij het wel zien."

Ook René van der Gijp is enthousiast, maar zet wel zijn twijfels bij de manier waarop trainer Jurgen Streppel hem gebruikt. "Het is altijd jammer met zo'n ventje, het is natuurlijk geen rechtsbuiten. Die loopt daar ook maar een beetje versuft en verdwaald op die plek."

Derksen is het roerend met 'Gijp' eens. "Die moet veel aan de bal zijn op het middenveld." Hoewel Derksen constateert dat het niet zo goed gaat met Heerenveen, ziet hij wel positieve dingen. "Ze hebben altijd wel twee, drie spelertjes. Die Zeneli ook en die jongen uit Friesland, die blonde jongen", besluit Derksen, doelend op Michel Vlap.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand