Nunumete: "Ik hoop dat ik wat minuutjes kan spelen tegen Vitesse"

Djenahro Nunumete
Djenahro Nunumete Foto: © Orange Pictures

Het aflopende contract van Djenahro Nunumete werd afgelopen april formeel opgezegd, en de kans is groot dat de middenvelder na dit seizoen vertrekt bij SC Heerenveen. Nunumete houdt zelf rekening met een definitief afscheid, en zal dus na elf jaar vertrekken bij de club waar het allemaal begon.

"Als je terugdenkt aan dat hele traject, dan is dit wel het complete verhaal", begint Nunumete bij SC Heerenveen TV. "Je hebt de hele jeugdopleiding doorlopen, uiteindelijk je debuut hier mogen maken. Ik heb de afgelopen jaren nog een aantal keren in mogen vallen."

"Na al die jaren trainen en spelen op Sportpark Skoatterwâld, om dan je droom waar te maken, dat is hartstikke mooi", gaat de middenvelder verder. "Daar leef je voor als jonge jongen. Het is hartstikke mooi dat ik dat waar heb kunnen maken."

Aanstaande zondag wordt het laatste thuisduel voor Nunumete, die hoopt op speelminuten tegen Vitesse. "Het wordt een dubbele dag, qua emoties. Hopelijk kunnen we het mooi afsluiten met een overwinning. Ik hoop dat ik wat minuutjes kan spelen, zodat ik toch nog wat minuten in het Abe Lenstra Stadion kan spelen."

"Het zal een dag vol emoties worden, na elf jaar hier bij de club. Dat doet wel wat met je, omdat ik dit nu allemaal achter me moet gaan laten. Ik zal deze tijd nooit vergeten", aldus Nunumete. 

Lees meer:
0 reacties