Nunumete blij met nieuw contract: "In voorbereiding lekker knallen"

Djenahro Nunumete tekende eerder deze week een nieuw contract bij SC Heerenveen waardoor hij nog minimaal twee seizoenen in Friesland actief zal zijn. De jonge middenvelder is erg blij met zijn nieuwe verbintenis en kijkt erg uit naar het aankomende seizoen.

"Ik heb een contract getekend voor twee jaar plus een optie", zo begint Nunumete voor de camera van het clubkanaal. "Hard voor gewerkt en super blij dat de club zoveel vertrouwen heeft in me. Hopelijk komen er meer speelminuten volgend seizoen, daar ga ik hard voor werken en in de voorbereiding lekker knallen. Natuurlijk een nieuwe trainer, nieuwe kansen. Hopelijk gaat het net zo goed als afgelopen seizoen en probeer ik die lijn door te trekken."

De middenvelder kan tevreden terugkijken op vorig seizoen: "Vorig seizoen was het eerste volledig jaar bij de A-selectie. Ik heb veel bij de selectie gezeten en veel op de bank gezeten. Je hoopt natuurlijk altijd op minuten, dat zit er niet altijd in. Natuurlijk is dat als jonge speler wel logisch. Daar moet je mee leren omgaan en gelukkig ben ik iemand die daar geduldig in blijft en hard blijft werken voor zijn kansen. Als die kans komt probeer ik die wel te pakken."

De focus bij Nunumete is nu volledig gericht op aankomend seizoen: "Ik heb heel veel zin in komend seizoen, ik heb drieëneenhalve week vakantie gehad. Dan kriebelt het weer in je buik omdat je er weer veel zin in hebt. Hopelijk kunnen we de lijn doortrekken waar we vorig jaar zijn geëindigd en het seizoen goed starten."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand