"Nu heeft Slot het idee dat Aursnes ook speelt tegen Heerenveen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Ramiz Zerrouki is bij Feyenoord in beeld als mogelijke opvolger van Fredrik Aursnes, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Benfica. Feyenoord heeft zelfs al een bod bij FC Twente neergelegd, maar er is nu een kans dat de Rotterdammers niet doorpakken.

Feyenoord wil Aursnes namelijk behouden nu Marcos Senesi op weg is naar Bournemouth. "Ze zijn op een punt gekomen waarop je je kan afvragen of het nu wel genoeg is. Misschien was dit wel voldoende om financieel helemaal in orde te zijn en besluiten ze nu om niet meer te verkopen", vertelt Mikos Gouka bij het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers verkochten deze zomer Tyrell Malacia en Luis Sinisterra al voor veel geld.

"Slot is een tikkeltje geheimzinnig", vervolgt Gouka, doelend op een mogelijk vertrek van de middenvelder. "Hij vertelde dat Aursnes werd gewisseld tegen Osasuna met het idee dat 'ie elk moment weg kon zijn. Op de training had hij hem ook af en toe gewisseld, maar hij speelde uiteindelijk toch mee tegen Vitesse. Nu heeft Slot het idee dat Aursnes ook speelt tegen Heerenveen."

Volgens Gouka is het dus geen uitgemaakte zaak dat de Noor verkast. "Benfica heeft nog steeds niet neergelegd wat Feyenoord wil, maar inmiddels is ook Senesi verkocht. Je kan je dus ook afvragen of Feyenoord de eerdere vraagprijs wel voldoende vindt nu. Misschien moet er nu nog wat bovenop. Dan wordt het misschien moeilijk voor Benfica en is er een kans dat hij bij Feyenoord blijft."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 2 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
SC Heerenveen -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
za 15 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
SC Heerenveen -
zo 23 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Volendam -
-
SC Heerenveen -
za 29 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 8 10 16
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
8 RKC Waalwijk 7 5 9
Bekijk de hele stand