Nordfeldt speelt bijzonder duel: ''Eerste keer dat ik het meemaak''

Kristoffer Nordfeldt heeft komend weekend een bijzondere wedstrijd op het programma staan. De oud-doelman van SC Heerenveen speelt met AIK de derby van Stockholm tegen Djurgardens IF.

"Dit wordt de eerste keer dat ik het echt meemaak. Het is iets waar we allemaal erg naar uitkijken", zegt Nordfeldt in gesprek met FotbollDirekt. Er zullen 40.000 supporters in de Friends Arena aanwezig zijn. "We kunnen goed voetballen, al is het zonder supporters niet hetzelfde. Voor hen is het geweldig om die vreugde met ons te komen delen."

Nordfeldt speelde bij SC Heerenveen ook een aantal derby's. "In Nederland hadden we er twee met Cambuur en FC Groningen, wat de grote rivalen waren", aldus de doelman, die ook bij Genclerbirligi speelde. "In Turkije heb ik vanwege de coronapandemie niet veel tijd gehad om dat te ervaren. De derby op zo'n manier met publiek heb ik niet gespeeld."

JUST NU: Den frågan om Djurgården vill han inte ha: ''Helt ointressant''

Nyligen kom nyheten om att AIK kan lägga ett nytt bud på Kristoffer Nordfeldt - idag pratar han om det som sitter i AIK:s väggar och ängslas inte det minsta inför Djurgården.https://t.co/QQ6WYfhnpH

— FotbollDirekt.se (@FotbollDirekt) September 30, 2021

Lees meer: