Noppert: "Mijn vrouw zei dat ik misschien iets anders moest zoeken"

Andries Noppert is dit WK de verrassing in het team van Louis van Gaal. De doelman van SC Heerenveen maakt een geweldige indruk in Qatar. Nog geen jaar geleden zag de loopbaan van Noppert er nog heel anders uit.

"Dat was bij Go Ahead, toen speelde ik nog niet eens”, zo zegt de doelman van Oranje peinzend. “Toen speelde ik nog niet eens. Het is wel bizar, hè. Dat is ongelooflijk, alleen hoe mooi is dat dan. Ik heb er eigenlijk niet aan teruggedacht. Ik kijk niet zo naar het verleden. Ik heb misschien zelf ook wel verkeerde keuzes gemaakt. Maar misschien had het allemaal wel zo moeten zijn. Ik ben waar ik nu ben.”

“Na mijn blessure had ik steeds een terugval en werd steeds weer opnieuw geopereerd", kijkt Noppert terug bij OnsOranje. "Toen zat ik met mijn ouders aan de eettafel, samen met mijn vrouw. Op een geven moment zakt de moed wel een beetje weg, ook bij hun. Ze zeiden: heb je de puf en de energie er nog wel voor om het nog een keer te doen? Om er weer voor te gaan strijden en het herstel nog een keer aan te gaan. Mijn vrouw zei ook dat ik misschien iets anders moest gaan zoeken, wat me leuk leek. Alleen daar heb ik nooit over nagedacht en snel afgewimpeld. We gaan door tot het bittere end.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
12/02
SC Heerenveen
14:30
Feyenoord
zo
19/02
SC Cambuur
12:15
SC Heerenveen
za
25/02
SC Heerenveen
18:45
RKC Waalwijk
za
4/03
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
zo
12/03
SC Heerenveen
14:30
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 20 19 37
6 Sparta Rotterdam 20 13 34
7 FC Utrecht 20 2 33
8 SC Heerenveen 20 -2 27
9 RKC Waalwijk 20 0 26
10 NEC 20 2 23
11 Fortuna Sittard 20 -8 23
Bekijk de hele stand