Noppert hoopvol: "Dan kan het weleens een mooi seizoen worden"

Andries Noppert
Andries Noppert Foto: © BSR Agency

Andries Noppert hoopt weer een mooi seizoen met SC Heerenveen te beleven. Vorig jaar ging het allemaal wat minder, zowel persoonlijk als met het team. 

Pas de laatste wedstrijden stond Noppert weer onder de lat, nadat hij zijn basisplaats eerder was verloren. Zijn optreden op het WK in Qatar had een mooi vervolg moeten krijgen, maar een transfer bleef uit en een vormdip volgde. "Die ambities heb ik nog steeds wel, hoor. Maar ik denk daar nu niet aan", vertelt hij nu aan Leeuwarder Courant. "Ik zit nu bij een heel mooie club, waar ik nog een paar jaar onder contract sta."

Vorig seizoen verliep het met heel SC Heerenveen moeizaam, maar de komst van Robin van Persie moet voor nieuw elan zorgen. "De eerste indrukken zijn goed, voor zover je daar na een paar trainingen iets over kunt zeggen. Met deze trainer heeft de club een grote naam binnengehaald", aldus Noppert. "Als je ziet hoeveel energie er wordt geleverd, dan kan het weleens een mooi seizoen worden. Maar goed, laten we eerst maar eens kijken hoe we er over een paar weken voorstaan."

Lees meer:
0 reacties