Noppert hoopt nog op terugkeer bij Oranje: "Joh, ik ga kruipend"

Andries Noppert
Andries Noppert Foto: © BSR Agency

Andries Noppert had momenteel graag actief willen zijn op het EK, maar de doelman van SC Heerenveen werd niet geselecteerd voor het Nederlands elftal. Tijdens de eerste wedstrijd van Oranje tegen Polen was de keeper aanwezig als toeschouwer in Hamburg. Baalde Noppert op dat moment dat hij niet op het veld mocht staan?

"Tijdens de allereerste wedstrijd dacht ik het wel even. Of het pijn deed weet ik niet, omdat het terecht is dat ik er niet bij zit", zegt Noppert tegen ESPN. "Ik dacht wel: jammer. Ik had er graag bij willen zijn en je wilt belangrijk zijn. Maar je het moet het ook wel verdienen. Van de andere kant, je bent dan gewoon supporter. Je probeert je land naar de overwinning te juichen."

Noppert snapt dat hij nu niet bij Oranje zit. "Het is geen liefdadigheidsinstelling. Je moet het wel verdienen. Je moet jezelf laten zien, maar ik zit nu lekker in mijn vel. Ik ben ervan overtuigd dat ik zo snel mogelijk fit wordt. Dan gaan we eens kijken wat er kan gebeuren. Het enige wat ik kan doen is mezelf laten zien. Dat je erbij wil zitten is logisch. Joh, ik ga kruipend", aldus Noppert. 

Lees meer:
0 reacties