Noppert: "Elke dag wel iets in de krant wat niet goed was aan mij"

Andries Noppert verkeert in ijzersterke vorm. De doelman van SC Heerenveen heeft echter ook de keerzijde meegemaakt.

"In de tijd bij NAC in de Eredivisie kwam er elke dag wel iets in de krant wat er niet goed was aan mij", blikt Noppert terug bij ESPN. "Op een gegeven moment gaat dat zo lang door... Ik was een keer op een basisschool en daar konden de kinderen vragen stellen, toen vroeg een jongetje ook: wat vind je er nu van dat je allemaal maar negatief in de krant staat?"

"Ik zei: het klinkt misschien heel raar, maar als ik een beetje met een helikopterview naar het hele verhaal kijk vind ik het zielig voor de persoon waarover ze het hebben. Alleen voor mezelf had ik niet het gevoel dat het over mij ging", vervolgt Noppert. "Het heeft me wel gevormd tot wie ik ben. Het gebeurt en hoort bij het voetbal. Nu gaat het allemaal goed, toen ging het allemaal kut. Het hoort erbij."

Noppert dacht echter nooit aan stoppen, ondanks de kritiek. "Nee, nooit. Ik ben heel lang geblesseerd geweest. Heel veel mensen hebben gezegd dat ik beter wat anders kon zoeken. Alleen heb ik iets voor ogen en dat wil ik bereiken. Alles moet daarvoor wijken. Ik heb er zelf altijd in geloofd. Dat is denk ik het allerbelangrijkste geweest. Moet je eens kijken waar dat misschien toe kan leiden."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 Heracles Almelo 5 -2 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 4 1 5
15 Vitesse 5 -6 3
Bekijk de hele stand