'Ook Italiaanse middenmoter zet Joey Veerman op verlanglijstje'

1
'Ook Italiaanse middenmoter zet Joey Veerman op verlanglijstje'

Na Atalanta kan er opnieuw een Italiaanse club aan het lijstje van clubs met interesse voor Joey Veerman worden teogevoegd. Volgens Il Resto del Carlino heeft ook Bologna FC de 23-jarige middenvelder op haar verlanglijstje gezet.

Zowel technisch directeur Riccardo Bigon als hoofdscout Marco Di Vaio zouden hun oog hebben laten vallen op Veerman, die het afgelopen seizoen bij zeventien goals van SC Heerenveen betrokken was (zeven goals en tien assists). Ook PSV en Rangers FC werden de afgelopen weken genoemd als mogelijke nieuwe club van Veerman, die nog een contract tot 2024 heeft.

Bologna is sowieso al druk bezig met het komende seizoen en wil zo snel mogelijk Marko Arnautovic (ex-FC Twente) aan de selectie toevoegen. Hij speelt nu nog voor het Chinese Shanghai Port. Ook voormalig SC Heerenveen-aanvaller Sam Lammers werd met een overstap naar Bologna in verband gebracht.

Met Mitchell Dijks (eveneens oud-Heerenveen) en Jerdy Schouten heeft de Italiaanse club al twee Nederlandsers onder contract staan.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Jun 2021 om 17:04
    Koop ‘m alsjeblieft
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›