'FC Twente-middenvelder op schaduwlijst bij SC Heerenveen'

4
'FC Twente-middenvelder op schaduwlijst bij SC Heerenveen'

Voorlopig lijkt het nog wel even rustig te blijven op de transfermarkt, maar bij SC Heerenveen is men voorbereid op diverse scenario's. Om die reden hebben de Friezen ook de naam van FC Twente-middenvelder Godfried Roemeratoe genoteerd, meldt Twentefans.nl.

Volgens de website over FC Twente is het echter de vraag of SC Heerenveen Roemeratoe (21) kan losweken bij de club uit Enschede. De defensieve middenvelder heeft nog een contract tot medio 2024 bij FC Twente. Ondertussen zou er voor de Zeeuw ook interesse zijn vanuit Duitsland en Italië.

Roemeratoe speelt sinds 2014 voor FC Twente en beleefde afgelopen seizoen zijn doorbraak bij de Tukkers. Toch lijkt trainer Ron Jans niet helemaal tevreden over hem te zijn aangezien hij in de slotfase van het seizoen zijn basisplaats kwijtraakte aan het duo Ramiz Zerrouki en Wout Brama.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 1 Jun 2021 om 22:04
  Bij Twente speelde hij met een extra controleur naast hem (Brama of Zerrouki). Dat betekent dat hij minder in zijn kracht kwam en meer met de bal moet doen. Ik denk dat het een jonge speler met potentie is. Maar ik denk niet dat hij haalbaar is vanwege de lengte van zijn contract.
 • 1 Jun 2021 om 21:53
  Ach bij Zwolle waren ze ook blij dat Flemming vertrokken was en zie nu bij Fortuna.
 • 1 Jun 2021 om 21:25
  In Twente zijn de supporters hem liever kwijt dan rijk..
 • 1 Jun 2021 om 19:57
  Nou, weet niet of dit nu geweldig is. Heeft nog een langer contract en Augsburg zou ook id markt zijn. Ken m verder niet goed genoeg maar Twente was er ook niet zo best aan toe dacht ik zo… toch op de bank. Nouja, ze zullen m wel bekeken hebben
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›