Botman over interesse: ''Zou liegen als ik zeg dat het me niets doet''

0
Botman over interesse: ''Zou liegen als ik zeg dat het me niets doet''

Sven Botman gaat mogelijk na één seizoen bij OSC Lille alweer vertrekken. De oud-verdediger van SC Heerenveen wordt in verband gebracht met onder meer Liverpool, Manchester United, Tottenham Hotspur en Atalanta.

"Het is een compliment als je hoort dat zulke clubs interesse hebben", reageert Botman tegenover The Athletic. "Ik lieg als ik zou zeggen dat het me niets doet, het is de eerste keer dat zulke grote clubs met mij in verband worden gebracht."

Afgelopen winter was Botman volgens de geruchten als dichtbij een transfer naar Liverpool. "Ik speelde nog maar een half jaar bij Lille. Het is mooi om te horen, maar ik ben volledig gefocust op Lille. Na het seizoen ga ik op vakantie en dan zien we wel wat er gebeurt."

Waar de voorkeur van Botman ligt? "Als ik eerlijk ben is de Premier League een van de competities waar ik van droom, maar de Serie A, de Primera Division en de Bundesliga zijn ook prachtig. De Premier League heeft iets speciaals. Het voetbal daar past erg bij me. De manier van spelen, de emoties.."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!