Van Ewijk over mogelijke transfer: ''Houd ik nu nog even rustig''

3
Van Ewijk over mogelijke transfer: ''Houd ik nu nog even rustig''

Hoewel er ook (onbevestigde) geruchten gaan over interesse van SC Heerenveen in de Roemeense rechtsback Radu Boboc (22) van FC Viitorul, zijn de Friezen zeker nog in gesprek met ADO Den Haag-talent Milan van Ewijk.

De 20-jarige back liet na afloop van het duel tussen ADO en Feyenoord, dat de thuisploeg verrassend met 3-2 wist te winnen, weten dat een overstap naar Friesland nog steeds een optie is. "Ik heb de ambitie om nog een stap te zetten. Dat heb ik denk ik dit seizoen ook laten zien", vertelt Van Ewijk bij ESPN.

"Er zijn inmiddels gesprekken geweest met Heerenveen", vertelt de geboren Amsterdammer, die over de inhoud van de gesprekken niets kwijt wil. "Dat houd ik nu nog even rustig. Want ik heb nog steeds het doel om met ADO in de Eredivisie te blijven." Zover bekend is SC Heerenveen tot nu toe de enige club met concrete interesse in Van Ewijk.

Om directe degradatie te ontlopen, moet ADO in de komende drie duels minimaal zes punten halen om nummer zestien FC Emmen nog in te halen. Het verschil met de Drentenaren is vijf punten, maar het doelsaldo van de rood-witten is met -30 aanmerkelijk beter dan de groen-gelen (-44). ADO speelt de komende weken nog tegen PEC Zwolle (13e), Willem II (15e) en FC Twente (12e).

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 May 2021 om 16:08
    Telegraaf meldt dat het al rond is, contract voor 4 jaar.
  • 4 May 2021 om 15:46
    Heerenveen heeft een bod van 500 duizend + een aardig doorverkooppercentage. ADO wil 750 duizend. Verwacht dat het wel rond gaat komen. Al kan het feit dat het nu via de AD in de media komt ook een strategie zijn om het bedrag omhoog te krikken.
  • 4 May 2021 om 11:33
    Die komt dus, logisch dat hij zich er niet over uit laat. De situatie is nogal lastig bij ADO momenteel.
Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›