Schmidt bewondert Veerman: ''Weet niet wat hij moet kosten''

0
Schmidt bewondert Veerman: ''Weet niet wat hij moet kosten''

Het is bijna een terugkerend fenomeen voor iedere wedstrijd van SC Heerenveen. Joey Veerman wordt in verband gebracht met een transfer naar een topdrie-club en alle ogen zijn gericht op de 22-jarige middenvelder. PSV-trainer Roger Schmidt erkent dat hij extra zal letten op de spelmaker van de Friezen.

"Het is een heel goede speler, zeker mét de bal", zei Schmidt vrijdag tijdens de persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Hij heeft altijd goede ideeën, hij maakt goede beslissingen onder druk en kijkt altijd vooruit. Hij wil altijd de vleugelspelers of de spits bereiken. Dus Veerman is een heel goede speler, ja."

Schmidt denkt het wel lastig wordt om Veerman naar Eindhoven te halen. "Ik ben hier nu pas één jaar, maar ik weet al wel dat het voor PSV niet eenvoudig is om spelers van andere Nederlandse clubs te kopen. Die zijn altijd erg duur, haha", lacht hij.

"Ik weet niet of wij zomaar topspelers uit de Eredivisie kunnen halen. Ik weet ook niet wat Veerman moet kosten, hoor. Maar als wij het intern hebben over dat soort spelers, merk ik al wel dat het niet vanzelfsprekend is dat PSV zulke jongens kan halen."

Schmidt is zondag op zijn hoede voor SC Heerenveen. "Het is een goed team, zij zijn meer dan alleen Joey Veerman en Henk Veerman. Dat hebben we in de eerste wedstrijd wel gezien. Aanvallend zijn ze gevaarlijk. Mitchell van Bergen was in die wedstrijd heel gevaarlijk, intussen hebben ze met Lasse Schöne een zeer ervaren speler."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!