Roozemond: ''Een fors prijskaartje is niet meer dan logisch''

0
Roozemond: ''Een fors prijskaartje is niet meer dan logisch''

De stoelendans om de handtekening van SC Heerenveen-middenvelder Joey Veerman begint langzaam op gang te komen. Voetbal International meldde woensdag dat onder meer Rangers FC, Atalanta Bergamo, Stade de Reims en PSV hem nadrukkelijk volgen.

De belangstelling is echter nog 'sluimerend' zoals dat heet, want er heeft nog geen enkele club direct contact opgenomen met de Friezen. "Dan wordt het pas concreet en daar is nu nog geen sprake van", vertelt algemeen directeur Cees Roozemond desgevraagd in de Leeuwarder Courant.

Hoewel Roozemond geen uitspraken wil doen over hoeveel Veerman moet gaan kosten (of opbrengen), is het duidelijk dat de Friezen hem niet zomaar laten gaan. Niet voor niets werd zijn contract afgelopen zomer al verlengd tot 2024. "Het lijkt ons niet meer dan logisch dat aan zo’n goede speler een fors prijskaartje hangt", besluit Roozemond.

Volgens VI-clubwatcher Reon Boeringa wil SC Heerenveen 'minimaal tien miljoen euro' ontvangen voor de middenvelder, die in 2019 nog voor circa een half miljoen euro werd overgenomen van FC Volendam.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›