FC Twente langer door met Pierie? ''Ik blijf graag nog een jaar''

1
FC Twente langer door met Pierie? ''Ik blijf graag nog een jaar''

Kik Pierie sluit niet uit dat hij volgend seizoen opnieuw het shirt van FC Twente draagt. De verdediger wordt momenteel gehuurd van Ajax en ziet bij de Amsterdammers op dit moment Daley Blind op diens favoriete positie spelen.

"Volgend seizoen blijf ik graag nog een jaar bij FC Twente. FC Twente wil graag, ik wil graag en Ajax wil volgens mij ook graag meewerken", begint Pierie bij FC Afkicken. "Als ik terugga naar Ajax wil ik teruggaan naar Ajax in de rol die Blind nu heeft als eerste centrale-verdediger."

Pierie is dit seizoen een vaste waarde bij FC Twente. "Ik denk dat Blind weer als linker centrale gaat spelen als hij weer fit is. En dan moet je ook wachten op je kans, dat is een minder zekere toekomst dan bij Twente blijven."

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Apr 2021 om 21:54
    Toch wel opvallend, vraag me ook af of ie ooit zijm belofte inlast. Ik weet dat hij nog jong is. En misschien schrijf ik hem wel te vroeg af. Maar zie hem nog steeds dezelfde verdedigende fouten maken als toen ie debuteerde. Vind hem overigens aan de bal wel nog altijd goed. Goede paas en overzicht.
Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›