''Floranus naar top-vier? Moet hij heel erg zijn best gaan doen''

0
''Floranus naar top-vier? Moet hij heel erg zijn best gaan doen''

De uitspraken van Sherel Floranus' zaakwaarnemer Zouhair Essikal, die zijn cliënt interessant vindt voor de top-vier van Nederland, hebben hem flink wat hoon opgeleverd. Ook bij ESPN worden de ambities van de rechtsback van SC Heerenveen niet echt serieus genomen.

"Ik las ergens dat Milan van Ewijk (rechtsback van ADO Den Haag, red.) een goede vervanger zou zijn voor Floranus, die zichzelf in de top-vier ziet spelen. Dan moet hij heel erg zijn best gaan doen, denk ik", begint oud-prof Marciano Vink met enige cynisme in zijn stem. Ook presentator Milan van Dongen was behoorlijk verbaasd na het lezen van het interview: "Daar stond ik wel een beetje van te kijken."

Foppe de Haan kan zich wel vinden in de woorden van Vink: "Dan moet hij inderdaad zijn best gaan doen." Hans Kraaij jr. meent daarbij enig cynisme te proeven: "Ik hoor een 'nee'." De Haan denkt dat Van Ewijk overigens een goede vervanger kan zijn voor Floranus. "Dat denk ik wel, maar daar bemoei ik me niet mee. Dat is niet mijn pakkie-an."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!