Hamstra: ''Op dit moment speelt er rond Llanez nog niks concreets''

0
Hamstra: ''Op dit moment speelt er rond Llanez nog niks concreets''

Er is nog een kleine kans dat er spelers van SC Heerenveen vandaag de club op huurbasis gaan verlaten, maar technisch manager Gerry Hamstra verwacht op dat vlak niet veel meer. Ook niet rondom Ulysses Llanez, de 19-jarige huurling van VfL Wolfsburg.

"Op dit moment speelt er rond Llanez nog niks concreets, maar voor uitgaande transfers hebben in sommige windows nog wat langer de tijd", vertelt Hamstra bij Omrop Fryslân, erop doelend dat in sommige landen - zoals Llanez' thuisland Amerika - de transferperiode nog langer is geopend. "Ulysses was geblesseerd maar weer fit aan het worden."

"Jongens die hier tegen het eerste elftal aan zitten, kunnen we geen competitiewedstrijden bieden omdat onze Onder 21 niet speelt. En dus probeer je ook extern te kijken voor een oplossing, dat zou voor Ulysses een oplossing kunnen zijn. Voor Shopov en Fernandez geldt hetzelfde, op de voorwaarde dat ze elders wel aan spelen toe kunnen komen", benadrukt Hamstra.

In het geval van Llanez' werkgever Wolfsburg is de situatie niet heel anders. Ook daar ligt de competitie van het tweede elftal sinds begin december stil.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›