Van der Gijp raadt Feyenoord transfer af: ''Dat moet je niet betalen''

4
Van der Gijp raadt Feyenoord transfer af: ''Dat moet je niet betalen''

Tot op heden is er nog geen club geweest die een miljoenenbedrag over heeft voor Joey Veerman, maar komende zomer worden alle kaarten weer opnieuw geschud. En wellicht dat Feyenoord zich dan opnieuw meldt als het Marcos Senesi weet te verkopen.

Hans Kraaij jr. denkt dat de kans groot is dat de Argentijnse verdediger bezig is aan zijn laatste maanden in Rotterdam. "Als je een band stuurt van CSKA Moskou - Feyenoord en een band van Ajax - Feyenoord, dan kun je hem zo kwijt. Voor dertig miljoen euro? Nee, maar als hij dit gaat volhouden, dan gaat hij zeker twintig miljoen euro opleveren", stelt Kraaij jr. maandagavond bij Veronica Inside.

Voormalig Feyenoord- en SC Heerenveen-doelman Henk Timmer vertelde Kraaij jr. dat de Rotterdammers 6,2 miljoen euro voor Senesi hebben betaald. "Als je hem dan voor twintig miljoen euro verkoopt, dan heb je veertien miljoen euro om wat te doen." Voor dat bedrag kan Veerman waarschijnlijk wel overgenomen worden van SC Heerenveen, maar René van der Gijp vraagt zich af of dat zinvol is.

"We hebben het gezien aan Michel Vlap en Guus Til", begint de oud-speler van SC Heerenveen. "Als je nu gaat informeren bij Heerenveen voor Joey Veerman, dan vragen ze ook gewoon twaalf miljoen euro. Dat moet je niet betalen. Met veertien miljoen euro kom je helemaal niet zo ver", aldus Van der Gijp.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 19 Jan 2021 om 14:41
  Aan de andere kant is het ook gewoon zo dat het heel moeilijk is om bij Feyenoord te slagen. Wellicht omdat Feyenoord gewoon elke keer middelmaat koopt. Maar er zijn veel spelers die van de middenmoot/subtop naar Feyenoord gingen mislukt. Dus als ik Joey was zou ik ook niet naar Feyenoord gaan. De verwachtingen daar zijn veel te hoog als je kijkt naar hun financiële mogelijkheden. Je kan net zo goed naar AZ gaan.n
 • 19 Jan 2021 om 13:01
  Ja, dat weet hij. Het ging om spelers die het hier leuk doen en het dan in het buitenland niet redden, ondanks de hige transfersom en verwachtingen. Aan dat haaje werd het Veerman verhaal gehangen.
 • 19 Jan 2021 om 12:36
  Zal Gijp weten dat Til bij AZ zat?
 • 19 Jan 2021 om 11:31
  Eens
Friday 26 February 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›