Bild: 'Schalke 04 wil Huntelaar om degradatie te voorkomen'

0
Bild: 'Schalke 04 wil Huntelaar om degradatie te voorkomen'

Schalke 04 gaat een poging wagen om Klaas-Jan Huntelaar over te halen zijn carrière af te sluiten in Duitsland, meldt Bild. Die Königsblauen verkeren in een diepe crisis en kunnen de doelpunten van The Hunter extreem goed gebruiken.

Huntelaar is bij Ajax op zijn beurt gedegradeerd in de pikorde na de komst van Sebastien Haller. Volgens de Duitse krant zou de 37-jarige spits daarom wel oren hebben naar een terugkeer naar Gelsenkirchen. Het grootste struikelblok lijkt vooral of beide clubs tot een akkoord kunnen komen.

Schalke staat zeventiende met slechts zeven punten uit vijftien wedstrijden en won afgelopen weekend (4-0 tegen Hoffenheim) voor de eerste keer in 358 dagen weer een Bundesligawedstrijd. Huntelaar speelde eerder zeven jaar voor Schalke en scoorde in 240 wedstrijd maar liefst 126 goals.

Bij Schalke komt Huntelaar mogelijk in de spits samen te spelen met Mark Uth (29), die dit seizoen pas twee keer trefzeker was in elf Bundesligaduels. De oud-Heerenvener kan zowel als diepe spits als schaduwspits uit de voeten.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›