Dewaele en Llanez op zijspoor: ''Maar geen signalen voor vertrek''

3
Dewaele en Llanez op zijspoor: ''Maar geen signalen voor vertrek''

Naast Andreas Skovgaard ziet het er voorlopig niet naar uit dat er nog spelers gaan vertrekken bij SC Heerenveen. Huurlingen Sieben Dewaele (RSC Anderlecht) en Ulysses Llanez (VfL Wolfsburg) komen weinig aan spelen toen, maar staan niet te popelen om te vertrekken.

"Het grote probleem op dit moment is dat het Onder 21-elftal niet speelt", vertelt technisch manager Gerry Hamstra bij Omrop Fryslân. "Dus de jongens die er tegenaan zitten en onze toptalenten ontwikkelen zich gewoon iets minder omdat ze te weinig wedstrijden hebbene. Natuurlijk organiseer je zoveel als het kan oefenwedstrijden, al mocht dat tot een week of vijf geleden ook niet."

Bij hun eigen clubs is de situatie van spelers zoals Dewaele en Llanez door de coronamatregelen niet per se beter. Hamstra gaat vooralsnog niet uit van een tussentijds vertrek van de huurspelers. "Simpelweg omdat het allemaal huurovereenkomsten van een jaar zijn. Natuurlijk bespreek je het altijd met de speler en zijn omgeving, maar op dit moment zijn daar nog geen signalen voor."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Jan 2021 om 23:42
  Die llanez heeft totaal geen kans gekregen. Misschien is het niets maar kan er niet over oordelen. Waarom haal je zo’n vent dan vraag ik me af?
 • 15 Jan 2021 om 20:26
  • Quote van 15 Jan 2021 om 19:07
   Zie ze niet veel minuten meer maken dit seizoen, schuif dan Nunumete en Driouech maar door.
  Helemaal mee eens. De jeugdspelers doen niet onder voor Llainez en Dewaele. Geef de jeugd maar meer minuten.
 • 15 Jan 2021 om 19:07
  Zie ze niet veel minuten meer maken dit seizoen, schuif dan Nunumete en Driouech maar door.
Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›